DARILNI PROGRAM - ARANŽIRANJE

Go to content

Main menu

NEKAJ O NAS

 
 Dobrodošli na naši spetni strani. Smo majhno družinsko podjetje s sedežem v Stražišču pri Kranju. Od same ustanovitve podjetja se ukvarjamo z servisiranjem in montažo ogrevalnih naprav, sedaj pa smo našim dejavnostim dodali tudi izdelavo in prodajo aranžiranih daril, ki pa jih prodajamo na sedežu podjetja.

 
 
 

Obdarovanje je proces usklajevanja z energijo človeka, ki mu hočemo na subtilni način povedati, da nam nekaj pomeni, da smo se dotaknili njegove biti in da nam ni vseeno, kako se počuti. Z darilom želimo prinesti luč, izvabiti nasmeh na lica in prižgati iskrice v očeh.

Kot obdarovanec se najlepše zahvalimo za pozornost tako, da darilu namenimo čas in se potopimo v sporočilnost darila.

Pri obdarovanju gre za spoštovanje človeških odnosov, za spoštovanje bivanja. Radostimo se vsi skupaj v prazničnih dneh in ne pozabimo, da je praznik lahko vsak dan, če se le tako odločimo.

Obdarujemo zaradi sebe, da se mi bolje počutimo, ko prejmemo delček energije začudenja in presenečenja. In končno, obdarujemo za topel stisk rok, globok pogled v oči, prijazen nasmeh, občutek radosti, ko se nekoga lahko brez zadržkov dotaknemo. Objem in poljub pa pristnost odnosa še potrdita.


Ko pripravljamo darila poskušajmo najprej prisluhniti sebi.

Ali znamo začutiti tisto lepo, toplo energijo pozornosti, če dobimo lastnoročno napisano sporočilo, lepe želje, čestitke,... Prepričajmo se sami in napišimo pismo lastnoročno. Dodajmo lepo misel, ki se nam je utrnila ali pa prepišimo misel, ki jo je nekdo pred nami že izrazil na poseben način.

 
 

Darila vsebujejo različno število brisač in so lahko  v različnih barvah.
Slike so simbolične in se bomo potrudili, da vam uresničimo vaše želje,
odvisno od materjala na zalogi.

Naročila sprejemamo na tel: 041 263 929.
Če je darilo na zalogi, je možno prevzeti naročilo takoj na sedežu podjetja
Elpro d.o.o., Pševska cesta 57, 4000 Kranj.
Če darila ni na zalogi je dobavni rok 1-3 dni.

 
 
Back to content | Back to main menu